loading...

تازه هاي حقوقي، كيفري، خانواده

براي تعيين وقت مشاوره حضوري لطفا از طريق راه هاي ارتباطي اقدام نماييد در اولين فرصت وقت مشاوره براي شما تعيين وبه شما اطلاع داده مي شود پل هاي ارتباطي تماس با گروه وكلاي آسايش گستران شماره تماس: 88401560 – 88403166 – 88403987- 021 09124970000 – 09124920000 ايميل:vekalat8@gmail.com دفتر مركزي گروه وكلاي آسايش گستران واقع در تهران خيابان شهيد مطهري، نرسيده خيابان شريعتي، روبروي بوستان شهيدآويني پلاك11

بازدید : 219
سه شنبه 10 تير 1399 زمان : 17:08

در مقاله امروز یکی مباحث حقوق را بررسی می‌کنیم و شرایط آن را مورد توجه قرار می‌دهیم. این مطلب را با توجه به نکات وکیل پایه یک صادقیه و مبحث مسئول هزینه های آپارتمان ، دنبال می‌کنیم.

هزینه آپارتمان

وکیل پایه یک و بررسی مسئول هزینه های آپارتمان

در مطلب وکیل پایه یک و بررسی مسئول هزینه های آپارتمان می خواهیم تا در رابطه با مسئولیت پرداخت هزینه های جاری آپارتمان به بحث بنشینیم و با استناد به مواد قانونی و به بیان وکیل پایه یک به این نتیجه برسیم که کدام یک از هزینه های جاری ساختمان برعهده موجر و کدام یک از هزینه ها بر عهده مستاجر است. بر همین اساس و با اتکا به مواد قانونی که قانون گذار در این رابطه وضع نموده است به شرح موضوع خواهیم پرداخت.

به گفته وکیل پایه یک ، در حقیقت فرهنگ اجاره نشینی در سال‌ های اخیر رشد خوبی داشته است و بسیاری از مشکلات و مسائل نا خوشایند در روابط موجر و مستاجر به صورت کدخدا منشی ، حل و فصل می گردد.

اما گاهی مستاجر یا مالکانی هستند که به حق قانونی خویش راضی نیستند و همواره به طرف مقابل مسائل و هزینه هایی را تحمیل کنند و همین ناراحتی های کوچک و اختلاف ‌های جزئی ممکن است به پرونده‌ های حقوقی و قضایی مبدل شوند.

در ادامه قصد داریم تا به بیان کامل حق و حقوق موجر و مستاجر از زبان وکیل پایه یک بپردازیم تا به طور دقیق حق و حقوق هر یک از منظر قانون مشخص شود.

وکیل پایه یک و بررسی مسئول هزینه های آپارتمان

وکیل پایه یک و بررسی مسئول هزینه های آپارتمان

وکیل پایه یک دادگستری و بیان هزینه های آپارتمان

به بیان وکیل دادگستری تهران رفتار و برخی قوانین نانوشته میان موجر و مستاجر از گذشته تا به امروز تغییرات زیادی کرده است. تا جایی که دیگر امروزه اصطلاحاتی همچون اجاره‌ نشینی و خوشینی کاربرد ندارد و دیگر شخصی به این ضرب المثل اعتقادی ندارد.

اما همچنان مواردی همچون هزینه ‌های آپارتمان و یا جبران خسارت ‌های وارد شده به آپارتمان مسئله مشترکی می باشد که حتی گذشت زمان نیز نمی تواند از اهمیت آن میان مالم و مستاجر بکاهد و این مسئله همچنان به قوت خود میان این دو باقی مانده است.

وکیل پایه یک دادگستری در این رابطه به بیان برخی موارد می پردازد که می‌تواند پاسخ بسیاری از سوالات افراد جامعه باشد که مستاجر و یا مالک هستند.

وکیل پایه یک دادگستری در این رابطه می فرمایند ، رابطه میان موجر و مستاجر مانند بسیاری دیگر از روابط مثل روابط میان زن و شوهر ، کارمند و ارباب رجوع از قواعد و قوانین حقوقی خاصی برخوردار می باشد.

وکیل پایه یک دادگستری در ادامه صحبت های خویش می گوید:

بدون تردید میان مالک و مستاجر هم ممکن است اختلافاتی وجود داشته باشد که ناشی از هزینه ‌های ملک استیجاری و مخارج مازاد بر ساختمان باشد و هیچ کدام از طرفین ندانند که چگونه خواهند توانست آن ها را متقبل شوند.

از همین رو قانون‌گذار با وضع برخی قوانین در خصوص مالک و مستاجر ، وظایف هر یک را تا میزان زیادی مشخص نموده است تا از بروز مسائل احتمالی میان طرفین جلوگیری به عمل آورد.

به موجب قانون و به بیان وکیل پایه یک دادگستری مالک و مستاجر می‌توانند در قراردادی که هنگام جابجایی از ملک تهیه می نمایند ، موارد و هزینه ‌های احتمالی را در آن بیان کنند که پرداخت شارژ ساختمان ، تعویض چراغ‌های آپارتمان ، نقاشی ساختمان و مواردی از این دست ، شامل این موارد می‌ شوند.

وکیل پایه یک و بررسی مسئول هزینه های آپارتمان

وکیل پایه یک و بررسی مسئول هزینه های آپارتمان

وکیل دادگستری و بیان هزینه های عرف در آپارتمان

به گفته وکیل دادگستری و بر طبق قوانین و مقررات موجود ، در صورتی که مالک و مستاجر با یکدیگر در قراردادی این موارد را مشخص نمایند ، در اکثر موارد مشکل و خصومتی میان آن ها رخ نمی دهد.

اما در مورادی که با یکدیگر بر سر این مسائل به صورت صحبتی و بدون ثبت و امضاء توافق کرده باشند و به صورت نوشته و سند آن را تنظیم ننموده باشند ، در مواقع بروز برخی از هزینه ‌ها می بایست بر طبق هزینه های عرف با یکدیگر مسئله را حل نمایند.

وکیل دادگستری این موارد را به طور کلی به دو دسته کلی و جزئی دسته ‌بندی می نماید. به عنوان مثال در مسائلی مانند خرابی شیر آب که نیاز است تا برخی قطعات تعویض و خریداری شوند ، یک مورد جزئی به شمار می رود و مستاجر می بایست به شخصه هزینه آن را متقبل شود. در برخی موارد نیز مانند مواردی که کولر خراب می شود ، مالک می بایست هزینه تعمیر و راه اندازی آن را بپردازد.

وکیل دادگستری در ادامه می فرمایند

هزینه‌ های مربوط به آپارتمان را از خسارات وارده به آپارتمان متمایز است و وکیل دادگستری در این رابطه می گوید: پرداخت هزینه‌ های مربوط آپارتمان همان طور که از نامش می توان تشخیص داد ، می‌تواند قابل عرض یابی باشد و میان مالک و مستاجر هماهنگی لازم صورت پذیرد، اما در برخی موارد هزینه های وارده ناشی از خسارت وارد شده به آپارتمان می باشد ، می بایست جزئیات مورد بررسی قرار گیرد.

به گفته وکیل دادگستری برخی خسارت وارد شده به آپارتمان ناشی از بلایای طبیعی می باشد ، بلایایی همچون سیل و زلزله و فردی مسئول آن نمی باشد ، و بدون شک در چنین مسائلی ، شخصی مسئول خسارت وارده نبوده و در نهایت شخص مالک می بایست خسارت وارده را جبران نماید.

اما در برخی موارد ، خسارت وارد شده ناشی از فردی غیر از مستاجر و موجر است ، مانند مواردی که ملک مجاور آپارتمان با یکی از املاک در زمان گودبرداری خسارتی وارد می نماید که می بایست از سوی شخص سومی که وارد کننده خسارت بوده ، هزینه خسارات وارده پرداخت گردد و مسئولیت پرداخت هزینه ها در این موارد بر عهده مالک و یا مستاجر نمی باشد.

براي آشنايي بيشتر با اين مطلب و انجام ساير امور حقوقي مي‌توانيد با موسسه حقوقي آسايش‌گستران تماس بگيريد:

۰۲۱-۸۸۴۰۳۹۸۷

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 3

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 168
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 5
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13
  • بازدید ماه : 35
  • بازدید سال : 205
  • بازدید کلی : 28212
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    لینک های ویژه